Başkan Doğan; “Mola evlerimizi ve mola otobüslerimizi hayata geçiriyoruz”

Başkan Doğan; “Mola evlerimizi ve mola otobüslerimizi hayata geçiriyoruz”

60+1 projelerinin içinde özel bireyler için yapılacak proje adına konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, "Özel bireylerimizin...

A+A-

60+1 projelerinin içinde özel bireyler için yapılacak proje adına konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, "Özel bireylerimizin ve ailelerinin günlük hayattaki işlerini biraz daha kolaylaştırmak adına "Mola Evlerimizi ve Mola Otobüslerimizi" hayata geçiriyoruz" dedi.

Merkezefendi'de yapmış olduğu projelere bir yenisini daha ekleyen Şeniz Doğan, özel bireyler için hazırladığı bir projeyi hayata geçirecek. Doğan, Engelsiz Yaşam Akademisi'ni geliştirerek özel bireylerin sosyalleşmesini ve mesleki eğitimler almasını, Engelsiz Ulaşım hizmetini de devreye sokarak özel bireylerin başta hastane ve kamu kuruluşlarına ulaşımını sağlayacak. Özel bireylere ve ailelerine her imkanı sunmaya hazır olduğu söyleyen Doğan, yeni dönemde "Mola Evleri ve Mola Otobüsleri'ni hizmete alacak.

"Verimli ve eğitici vakit geçirmelerini sağlayacağız"

Türkiye'de bir ilke imza atacaklarına dikkat çeken Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, "Özel bireylerimizin ve ailelerinin günlük hayattaki işlerini biraz daha kolaylaştırmamız gerekiyor. Mola Evimizle özel bireylerimizin aileleri, çocuklarını buraya gönül rahatlığıyla bırakıp günlük işlerini halledebilecekler. Biz de yavrumuzun güzel, verimli ve eğitici vakit geçirmesini sağlayacağız. Konum seçildi, tesis tasarımı hazırlandı, içerisinde yapılması planlanan hizmetler ve aktiviteler profesyonellerce belirlendi. Tabii biliyoruz ki sadece böyle bir tesis kurmak yetmez. Çünkü bazı bireylerimiz evlerinden ayrılamıyorlar. O yüzden Mola Evlerimizde kurduğumuz düzenin aynısını tasarladığımız Mola Otobüslerimizi de entegre etmiş bulunuyoruz. Böylelikle yine Türkiye'de bir ilke imza atacağız" ifadelerini kullandı.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.