Başkan Doğan Öğrencileri mutlu Etti

Başkan Doğan Öğrencileri mutlu Etti

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçede eğitim gören beşinci sınıf öğrencilere bisiklet hediye etti.

A+A-

Akkonak Stadyumu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Doğan, “Bisiklet, siz çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlayan bir araçtır. Sizlere sporu sevdirmek, sağlıklı bireyler olarak yetişmenize yardımcı olmak için bisikletlerimizi hediye ediyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, sosyal projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde okuyan beşinci sınıflara bisiklet hediye edildi. Akkonak Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Amaç Sporu Sevdirmek

Kürsüye çıkan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bisiklete binmek her ne kadar eğlenceli, neşeli bir şey olsa da aynı zamanda hep birlikte yapıldığında sizlerin sosyalleşmesini sağlayan bir uğraştır. Bugün, burada bisikletleri dağıtıyoruz ki sizlere aynı zamanda sporu sevdirmek, sağlıklı bireyler olarak yetişmenize yardımcı olmak istiyoruz. Bisiklete sahip olan her çocuğumuzun, bisikletin sevk ve idaresini sağladığı için ileriki yaşlarda özgüvenli, kendi kararlarını alabilen ve sorumlu bir birey haline geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Öğrencileri bisiklete binme konusunda uyaran ve kurallara uyulması gerektiğini belirten Başkan Doğan konuşmasını, “Merkezefendi Belediyesi olarak spora ve sporcuya çok desteğimiz olacak. Projelerimizin içerisinde bisiklet yollarımız, elektrikli bisiklet şarj istasyonlarımız olacak.  Çocuklarımızın aileleriyle vakit geçirebileceğiniz bisiklet istasyonları yapacağız. Böylelikle hem ailelerimizin hafta sonu birlikte geçirebileceği alanlar yaratacağız hem de bunları sizlerin bütçesine dokunmadan ekonomik ölçekte yaparak sizlerin daha sağlıklı, daha mutlu birer çocuk yetiştirmenizi sağlayacağız. Bisikletlerimizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar” şeklinde sonlandırdı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın konuşmasının ardından bisikletler çocuklara hediye edildi. Veliler, Başkan Doğan’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.