Başkan Doğan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Doğan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Doğan, “Bundan 98 yıl önce vatan evlatları, atalarımız ülkemizi düşman eline bırakmamış, canları pahasına mücadele ederek ülkesine ve milletine sahip çıkmıştır. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise geleceğimizin teminatıdır. Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve sonrasında Cumhuriyet’in kurulması, dünya tarihinin en büyük başarılarının başında gelmektedir. 

Büyük bir umut ve inançla

Halk iradesinin hakim olduğu Cumhuriyet, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından millete armağan edilmiştir. 98 yıldır sahip çıktığımız Cumhuriyetimize her zaman sahip çıkmaya, onun ışığı altında aydınlanmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 98. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir umut ve inançla yürüme kararlılığı içerisindeyiz. Bizler, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışmayı, milletimize ve ülkemize hizmet etmeyi her zaman sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetin kurucularını, tüm şehitlerimizi saygı, özlem ve rahmetle anıyorum. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.