Başkan Doğan’dan Erken Bayramlaşma

Başkan Doğan’dan Erken Bayramlaşma

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kurban Bayramı öncesinde tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bayramlaştı.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları ve CHP ile İYİ Parti Meclis Üyeleriyle birlikte esnafı tek tek dolaşan Başkan Doğan, hem sohbet etti hem de iyi bayramlar temennisinde bulundu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, alışverişe gelen vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını yerinde inceleyen Başkan Doğan, “Kaleiçi Çarşısı’nı gezerek bayram öncesi esnafımızla ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Hem bayramlaştık hem de sorunları yerinde inceledik. Tüm esnafımıza ve hemşerilerime huzurlu ve güzel bayramlar diliyorum” diye konuştu.

“BU MİLLET SENİ SEVİYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. SGK emeklisi Ahmet Şemir, Başkan Doğan’ın bayramını kutladı ve “Başkanım, bu millet seni çok seviyor. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve sizi destekliyoruz” dedi. Başkan Doğan da, “Biz de hemşerilerimizi çok seviyoruz” diye konuştu.

PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kurban Bayramı nedeniyle belediye ana bina bahçesinde, Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda, Merkez Kütüphane’de, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde, Fen İşleri Şantiyesinde, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde ve Şafak Temizlik’te görev alan personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşmaya meclis üyeleri ile birim müdürleri de katıldı. Başkan Doğan personeline, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Doğan, “Kurban Bayramı öncesi mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Personelimizin sevdikleriyle beraber mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak tüm çalışanlarımızla birlikte ilçemize yakışır ve güzel hizmetler yapacağız. Büyük bir ekiple, Merkezefendimiz için çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.