Başkan Erdoğan STK'larla Bir Araya Geldi

Başkan Erdoğan STK'larla Bir Araya Geldi

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, şehirdeki sivil toplum kuruluşları ile gündeme ve hemşehrilerine yönelik fikir alışverişlerine kesintisiz devam ediyor.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, konuk ettiği misafirleri ile fikir paylaşımı yaptı. Her şey Denizli için parolasından yola çıkan kuruluşlar DTO’da Başkan Erdoğan tarafından ağırlandılar.

 

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Serdar Alayont ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’a ziyarette bulundular. Bunun yanında DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Güney Ege Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (GESİFED) Başkanı Av. Aysun Nalbant’la yönetim kurulu üyeleri Melek Sözkesen ve Sedat Doğaç’ı da konuk etti.

 

DEGİAD BAŞKAN ADAYI URHAN’I KABUL ETTİ

 

Erdoğan’ı ziyaret edenlerin içinde ekibi ile beraber gelmiş olan DEGİAD Başkan Adayı Hakan Urhan da vardı. Urhan ve beraberindekiler, DTO Başkanı Erdoğan’a, hedefleri ve yaptıkları çalışmalar ile alakalı bilgiler verdiler.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ, BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”

 

Ziyaretler ile alakalı konuşan Başkan Erdoğan, konukları ile beraber hizmet etmeye çalıştıkları Denizli hakkında konuştuklarını ve yaşamış oldukları şehirle hemşehrilerine dair çalışmaları ile alakalı bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Erdoğan, ortak paydanın Denizli ile şehirde yaşayanlar ve iş dünyası ile alakalı düşünceleri paylaştıklarını, söz konusu Denizli olunca, hemşehrilere fayda sağlayacak konulardaki projelerde tüm iş birliklerine açık olduklarını bir defa daha ifade ettiklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.