Başkan Erdoğan’dan O Açıklamaya Sert Tepki

Başkan Erdoğan’dan O Açıklamaya Sert Tepki

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş’in, Lütfi Ege Anadolu Lisesi  Müdürü ile alakalı yapmış olduğu basın açıklamasına sert tepki gösterdi.

A+A-

Eğitim Bir Sen Başkanını iftira atmak ile suçlayan Erdoğan, Feyzullah Öselmiş’in 26 Kasım 2018 Pazartesi günü yaptığı basın açıklamasıyla üyeleri Hüseyin Doğu ile alakalı, haksız, mesnedsiz, kişilik haklarına acımasızca saldırıp, üyeleri Türk Eğitim Sen’i Türk Milliyetçilerini  aklın ve izanın kabul etmeyeceği hakaret ve iftiralarda bulunduğunu belirtti ve şu soruları yöneltti: “Feyzullah Öselmiş’in iftiralarına maruz kalan üyeleri Hüseyin Doğu kimdir? Şimdi sizlere soruyorum,  Hüseyin Doğu ne yaptı da  bu kadar acımasız iftiralara maruz kalıyor. Üyemiz H. Doğu’yu  sahipsiz mi sanıyorsunuz?”

Tıp Profesörü müsünüz?

Başkan Erdoğan, iftiralarda bulunan zatın psikoloji ve psikiyatri alanında uzman birisi mi ki üyelerine Tıp Profesörü gibi iddialarda bulunduğunu belirtti ve sorularına devam etti: “Üyemiz nerede ve ne zaman öğrenci –veli ve öğretmenin bulunduğu törende öğretmenlere mobing uygulamıştır?” diyen Erdoğan, Mobing uygulandığı öne sürülen öğretmene yapılmış olan mobing ve iftiranın yeri ve tarihinin açıklaması gerektiğini, üyelerinin her türlü darbenin karşısında olduğunu, darbecilerin yatacak yerinin olmadığını, toprağın da onları kabul etmeyeceğini ve bu açıklamasını her vesileyle dile getiren birisi olduğunu söyledi. Başkan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.