Başkan Gürlesin Bizzat Kendi Dağıttı

Başkan Gürlesin Bizzat Kendi Dağıttı

Pamukkale Belediyesi tarafından, ilçe sınırlarının içinde bu sene ilkokula başlamış olan 6 bin civarındaki öğrenciye içerisinde kırtasiye malzemeleri olan çanta armağan etti.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nden 1. Sınıflara “Hoş geldin çantası” hediye edildi. 2018-2019 eğitim öğretim yılının açılışıyla alakalı olarak Ticaret Borsası İlkokulu’nda yapılan törene başta Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin olmak üzere diğer yetkililer katıldı.

 

BAŞKAN GÜRLESİN: “EĞİTİM İÇİN SEFERBER OLUYORUZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise törende yapmış olduğu konuşmasında yeni eğitim ve öğretim senesinin tüm öğrenci, öğretmen ve ailelere hayırlı olmasını temenni ettiğini, bir ülkenin kalkınmasındaki en önemli faktörün eğitim olduğunu, kendilerinin bu bilinç ile hareket ettiklerini, ülke çapında hükümet ve ilçede de kendi belediyelerinin eğitim için ne gerekiyorsa yaptığını, İlçe çapındaki 131 okul için ne gerekli ise imkanların zorlandığını, bugüne dek neredeyse tüm okullara dokunuşlarının olduğunu, çocuklar için ne yapsalar az olduğunu, çocukların gelecek olduğunu, onların daha iyi noktaya gelmesi için kendilerinin tüm güçleri ile destek olduklarını, 1. Sınıf öğrencilere içinde tüm kırtasiye malzemelerinin olduğu çantadan hediye ettiklerini, çocukların bu malzemeleri güle güle kullanmalarını dilediğini, bir defa daha 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

Başkan Gürlesin konuşmalardan sonra okula yeni başlayan miniklere çantalarını dağıttı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.