Başkan Gürlesin Gece Gündüz Denetim Yapıyor

Başkan Gürlesin Gece Gündüz Denetim Yapıyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yoğun bir tempoda devam eden üst yapı çalışmalarını eksiksiz ve hızlı tamamlanması için gece-gündüz yakından takip ediyor, yeni çalışmaları planlıyor.

A+A-

DOKUNULMAYACAK YER KALMAYACAK

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yoğun bir tempoda devam eden üst yapı çalışmalarını eksiksiz ve hızlı tamamlanması için gece-gündüz yakından takip ediyor, yeni çalışmaları planlıyor.Başkan Gürlesin, o çalışmaların bir ayağı olan Kayhan Mahallesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi’nde başta Değirmenönü caddesinde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını sabahın erken saatlerinde yerinde inceledi. Pamukkale İlçe sınırlarında bir değişim-dönüşüm atağını başlattıklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, o noktalardan birisi olan Kayhan mahallesinde Belediye Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ve yüklenici firma yetkilileri ile bir bir çalışmanın yürütüldüğü sokakları gezerek, yeni talimatlar da verdi. Ayrıca Gürlesin, Kayhan’da ve Deliktaş Mahallesi’nde yapılması planlanan spor kompleksleri için uygun yerleri inceledi.

 

DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ

 

Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve dönüşümü 68 mahallenin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Gürlesin, “Şuanda Karahayıt, Akköy, Gölemezli, Uzunpınar, Gözler, Eymir, Haytabey, Kurtluca, Irlıganlı, Yeniköy, Korucuk, Kale, Zümrüt, Zeytinköy ve Cankurtaran mahallerimizde bir çok noktada yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarımız sürüyor. Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla çalışmaları yakından inceliyor ve kontrol ediyoruz. Düzenlemeler noktasında daha da ne yapabilirizi değerlendiriyoruz. Kayhan Mahallemizde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledik. Kısa zamanda bu çalışmamızda tamamlanacak” dedi.

 

DEV ATAK

 

Denizli Büyükşehir belediyesi ile imzaladıkları protokolü hatırlatan Başkan Gürlesin, “Ana arterler, caddeler bilindiği üzere alt ve üst yapısıyla Büyükşehir Belediyemizin görev ve kapsamında. Protokol kapsamında özellikle yolun alt kısmında olan ve 30 civarında mahallelerimizin 50 kilometreyi bulan ana arterlerini Pamukkale Belediyesi olarak biz dizayn edeceğiz. Kaldırımıyla, refüjüyle, sıcak asfaltıyla o bölgede mahallelerimizin giriş ve çıkışının farklı bir çehreye dönüştüğünü birlikte göreceğiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.