Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu

Başkan Gürlesin Muhtarlarla Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile ilçedeki mahalle muhtarlarıyla buluştu.

A+A-

Organize edilen yemekte konuşma yapan Başkan Hüseyin Gürlesin, Muhtarların seçilerek göreve geldikleri andan sonra mahallelerde halkla devlet kurumları ve belediyeler arasında köprü olduğunu, bu sebeple muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu, ilçede muhtarlar ile el ele uyum içerisinde çalışmakta olduklarını, çok önemli bir görevi ifa eden muhtarların günlerini en kalbi duygularıyla kutladığını ifade etti.

 “ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Başkan Gürlesin, konuşmasının devamında Muhtarların da kendilerinin gibi amacının halka hizmet etmek olduğunu, onların kendilerinin yol arkadaşı olduğunu, kalıcı eserler bırakmak için çalıştıklarını, Dokuzkavaklar’daki semt polikliniği, sosyal market, MOBESE kameralar ve sağlık hakkında yatırımlarının geleceğe kalacak olan çalışmalar olduğunu, bunun yanında yapımı süren Seyir Tepesi tüm çalışmaların en önemlisi olduğunu ve 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladığını belirtti.

Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak ise Hüseyin Gürlesin ile Özel İdare döneminden beri tanıştığını belirterek o zamanlarda da önemli projelerin hayata geçtiğini şimdi de pek çok iş yapıldığını, kendisini bu özel günde Muhtarları unutmadığı için teşekkür ettiğini ifade etti.

Mahalle muhtarlarıysa mahallelerine yapılan çalışmalar nedeni ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini sundu. Yemeğin ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  muhtarlara isimlerinin yazılı olduğu kalem ile beraber Değişik hediyeler verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.