Başkan Gürlesin Sözünü Tuttu

Başkan Gürlesin Sözünü Tuttu

Pamukkale Belediyesi pek çok konuda olduğu gibi engelliler ile alakalı da farkını ortaya koyuyor.

A+A-

Engellilere yönelik olarak hazırlanmış olan “Engelliler Üretiyor; Turizme Katkı Sağlıyor” projesiyle engelliler el işlerini satıp gelir elde edebiliyorlar. 3 Aralık Engelliler Günü çerçevesinde Forum Çamlık AVM’de açılan sergiye katılımda buluna Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kendilerinin her daim engellilerin yanında olduklarını, açtıklarını kursun engellilere desteklerinden sadece birisi olduğunu ifade etti.

 

Denizli’de ve Türkiye’de Pamukkale ismini her platformda duyuran, sağlıktan, eğitime; spordan, güvenliğe; turizmden, sosyal belediyeciliğe öncülük yapan Pamukkale Belediyesi, gönüllere dokunduğunu tüm projelerinde ispatlamayı sürdürüyor. “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sözünü ispatlarcasına Pamukkale’de ikamet eden tüm kesimlere yönelik projeleri hayata geçirmiş olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, engellilere verdiği önemi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri ile bir defa daha gösterdi.

SERGİDE EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi, Pamukkale Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin organize ettiği ve dört gün devam eden  etkinliklerde Başkan Gürlesin de engelliler ile buluştu. Bu sene  içinde İŞKUR ile birlikte organize edilen  “Engelliler Üretiyor; Turizme Katkı Sağlıyor” projesi ile engelliler el işi kursuna katılıp ortaya güzel eserler çıkardı. Kursiyerlerin el iş göz nuru eserleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde Forum Çamlık AVM’de açılan stantla görücüye çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.