Başkan Gürlesin: " Türkiye'ye örnek bir projeye imza attık."

Başkan Gürlesin: " Türkiye'ye örnek bir projeye imza attık."

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi arasında, 'Yatırım İşbirliği Protokolü' imzalandı.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki törende, her ikisi de AK Partili olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin protokol metnine imza attı.

Belediye Başkan Hüseyin Gürlesin, "Büyükşehir Belediyesi ile birlikte katlı otopark, karayollarına toplam dört üst geçit yapacağız. Ayrıca, Denizli büyükşehir statüsü kazandıktan sonra Pamukkale ilçesine bağlanan eski belde ve köylerin yollarını birlikte yapacağız. Pamukkale Belediyesi'nin kullanımında olan ancak mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'nin olan hizmet binası da belediyemize devredilecek. Türkiye'ye örnek bir projeye imza attık. 2-3 yıl içinde iki belediye 25-30 milyon TL arasındaki yatırımı birlikte yapacak" dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, diğer ilçe belediyeleriyle de işbirliği protokolü yapmak istediklerini söyledi. Tarafların ellerini taşın altına koyması durumunda, sadece iktidar değil, muhalefet belediyeleriyle de işbirliğine ve ortak çalışmaya hazır olduklarını dile getiren Zolan, "Muhalefet belediye başkanlarına çağrıda bulunuyorum. Sadece AK Partili değil, muhalefet partilerinden seçilen başkanların yönettiği ilçe belediyeleriyle de işbirliği ve ortak çalışma yapmak istiyoruz. Amaç, halka daha verimli hizmet etmek. Birlik, beraberlik ve koordinasyon verimliliği arttıracaktır. Denizli'de hizmet destanını yazarken, herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.