Başkan Gürlesinden Başarıya Ödül

Başkan Gürlesinden Başarıya Ödül

Başarılarını,Karne Sevincine Ortak Olarak Ödüllendirdi

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı oyuncularının hem Denizli İl İkinciliği başarılarını ödüllendirdi hem de karne heyecanlarına ortak oldu.

KIZ HENTBOL TAKIMININ BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRDİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’nun hentbolda Denizli İl İkinciliği başarısını elde eden Kız Hentbol Takımı oyuncularının da karne heyecanına paylaşarak, başarılarını da ödüllendirdi. “Biz başarının her zaman yanındayız. Başarı haberleri öğrencilerimizden gelince bizim için anlamı daha da büyük oluyor” diyen Başkan Gürlesin, altı yıl önce kurulan, geçtiğimiz yıl il üçüncüsü olan ve bu yıl da Hentbol Küçük Kızlar grubunda il ikinciliği derecesini elde eden takım oyuncularını ödüllendirdi. “Seneye sizlerden daha da güzel başarılar bekliyoruz” dediği takım oyuncuları Sudenur Doğan, Yağmur Sena Olcay, Hatice Esra Şakar, Irmak Onaç, Rümeysa Toçkin, Nehir Onaç, Sezin Singin’e eşofman takımı hediye ederek, bir de il dışında ki maçlara gidebilmeleri için araç desteği sözü verdi.

Kız Hentbol Takımı’nın başarısından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller için hem eğitim alanında hem de sporun birçok alanında desteklerinin sürdüğünü belirtti. “Amacımız, spor yaparak kötü alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak duran ve sağlıklı bireylerin topluma kazandırılmasına yardımcı olmaktır” diyen Başkan Gürlesin, “Hacı İbrahim Cin Ortaokulu Kız Hentbol Takımı’nın oyuncularını, öğretmenlerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Takım oyuncularının karne notlarının da güzel olması derslerle birlikte sporun da yan yana gidebildiğinin en güzel göstergesi olmuş. Bilgisayar, cep telefonu gibi gerçek hayattan uzaklaşan nesiller yerine, eğitimin sporla harmanlanarak yetiştirdiğimiz sağlıklı nesiller hedefimiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.