Başkan Gürlesin'den Güzelköy'e Çıkarma

Başkan Gürlesin'den Güzelköy'e Çıkarma

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Güzelköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

A+A-

Büyük bir ilgiyle karşıladıkları Başkan Gürlesin’den mahalle sakinleri yüz yüze isteklerini iletti. Var olan sıkıntıları yerinde görme şansı yakalayan Gürlesin, 68 mahallenin tamamına dokunmak için geceli-gündüzlü çalıştıklarını, Güzelköy’ün de ne hak ediyorsa hepsini alacağını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her hafta Cuma Günü bir mahalle de Cuma namazı kıldıktan sonra pilav hayrı ile vatandaşlarla buluşuyor. Etkinlikle mahallelinin dertlerini, taleplerini yüz yüze dinleyip, sorunlarına çözüm üreten Başkan Gürlesin’in bir durağı da Güzelköy Mahallesi oldu. Cuma Namazı’nı Güzelköy Cami’nde mahalleli ile birlikte kılan Gürlesin, Cami önünde belediye olarak gerçekleştirdikleri pilav hayrına katıldı. Mahalle Muhtarı Veli Çınar ve çok sayıda mahalleli Başkan Gürlesin’e ‘Hoş geldiniz’ diyerek mahalle olarak taleplerini iletme fırsatı buldu.  Başkan Gürlesin’e Pamukkale Belediye Bakan Yardımcıları Selim Arkan, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya’da eşlik etti.

HER MAHALLEYE-SOKAĞA DOKUNACAĞIZ

Yol, kaldırım, çocuk oyun alanları, yeşil alan ve park gibi bir çok talebi dinleyen Başkan Gürlesin, Güzelköy Mahallesi’nde 18. Madde uygulaması ve imar uygulamalarının bitmek üzere olduğunu hatırlatarak, “Her hafta Cuma günü namazımızı bir mahallemizin camimizde kıldıktan sonra gerçekleştirdiğimiz hayır etkinliği ile mahalle sakinleriyle buluşuyoruz. Hayır etkinliği aslında bir bahane. Burada halkımızla yüz yüze bizden taleplerini, isteklerini dinleme fırsatı buluyoruz. Ve o noktada yerinde varsa sıkıntıları görüyor ve çözüm noktasında yapacaklarımıza bakıyoruz. Belediye olarak 68 mahalle ve 5 bin üzerinde sokağa sahibiz. Ve nerde ne talep varsa yerine getirmek, ne sorun varsa çözmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Güzelköy Mahallemizde de halkımız taleplerini iletti. İnşallah burada 18. Madde uygulaması ve imar uygulamalarının bitmek üzere. Bu aşamanın ardından Güzelköy Mahallemize de tam anlamıyla dokunarak tüm talepleri yerine getireceğiz” dedi.

MAHALLENİN EN YAŞLISINA ZİYARET

Başkan Gürlesin, kısa zaman önce çıkan yangında evi zarar gören aileyi de ziyaret etti. Tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bu arada özellikle mahalleli bir çok kadın Başkan Gürlesin’in yanına gelerek sokaklarında istedikleri  taleplerini iletti. Güzelköy Mahallesi’nde yaşayan bölgeni en yaşlısı olarak bilinen  90 yaşındaki Nuri Yıldız ve eşi 80 yaşındaki Ayşe Yıldız’ı Başkan Gürlesin evlerinde ziyaret etti. Yaşlı çiftin ellerini öpen hal ve hatırını soran Başkan Gürlesin’in ziyaretinde duygusal anlarda yaşandı. 90 yaşındaki Nuri dede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra göz yaşlarını tutamadı. Başkan Gürlesin’de Nuri dedeyi teselli ettikten sonra mahalleye tekrar geldiğinde ziyaret sözü verdi.

OKULA PAMUKKALE DOPİNGİ

1,5 ay önce  Güzelköy Mahallesi’ni ziyaret eden Güzellköy Mehmet Tunç İlkokulu ve Ortaokulu’nda incelemeler yaparak, okul  yönetimi, öğretmenleri ve veliler tarafından istenen talepleri yerine getirme sözü veren Başkan Gürlesin, okula bir ziyaret daha gerçekleştirdi. Okul Müdürü Metin Bilki, öğretmenler ve veliler tarafından Başkan Gürlesin karşılandı. Önceki ziyaretinde talep edilen bahçe düzenlemesi, bahçede betonlama çalışması, ana okulu çocukları için oyun grubunun yenilenmesi, çocuklar için oyun alanı, okul bahçe duvarlarının güvenlik amaçlı tel örgülerle çevrilmesi gibi taleplerin bu zaman zarfında bitirilmesinden dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ilettiler. Özellikle okulun öğretmenleri bu kadar çok talebin bir çırpıda bitirilmesinden dolayı şaşkın olduklarını vurgulayarak, sonuçtan çok memnun kaldıklarını vurguladılar. Eğitime bakış açılarının farklı olduğunu aktaran Başkan Gürlesin, “Eğitim bizim için çok önemli. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim aldığı okullarda fiziki anlamda ihtiyaçları karşılayarak eğitimin kalitesinin artmasına katkı sunuyoruz.  İlçemizde 128 okulumuz var. Güzelköy’de olduğu gibi tüm okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek anlamında bir seferberliğimiz var. Şimdiki ziyaretimizde de projeksiyon cihazı ve okul camlarına tel örgü gibi bir talep geldi. İnşallah onları da tamamlayacağız” dedi.

Başkan Gürlesin ders günü sonunda öğrencilerle birlikte hafta sonu tatiline girileceği için İstiklal Marşı törenine katıldı. Gürlesin, çocuklara derslerine en iyi şekilde çalışmaları için öğütlerde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.