Başkan Gürlesin’den Şehit Uygun’a Vefa

Başkan Gürlesin’den Şehit Uygun’a Vefa

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkaleli Mustafa Uygun’un 2016’da Hatay’ın Yayladağı ilçesinde devriye gezerken şehit edilmesinin 3. yıl dönümünde düzenlenen pilav hayrına katıldı.

A+A-

Hatay'ın Yayladağı ilçesi Suriye sınırında 15 Şubat 2016 tarihinde insan kaçakçılarına müdahale ederken şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Uygun unutulmadı. Suriye sınırından geçmek isteyen insan kaçakçılarına müdahale ederken bıçaklanarak şehit edilen Mustafa Uygun'un şehit oluşunun 3. yıl dönümünde Denizli Güncel Trafik Yaşam Grubu tarafından hayır yemeği düzenlendi.

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un adı verilen Pamukkale Mahallesi’ndeki okulun bahçesindeki hayır yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de katıldı.

Büyük İlgi Gördü

Burada Pamukkaleli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürlesin, Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un babası Cevdet Uygun’a da bir kez daha baş sağlığı diledi. Burada vatandaşlara pilav ikram eden Başkan Gürlesin’e katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Başkan Gürlesin, kahramanların canları pahasına bu vatan için mücadele ettiğini belirterek, “Pamukkalemizin şehitlerinden olan Mustafa Uygun kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve Türk milletine başsağlığı dilerim. Şehidimizin yer aldığı grup olan Denizli Güncel Trafik Yaşam Grubu’ndan arkadaşları geçen yıl ilk kez anma hayrı yapmışlardı. Bu yıl da ikinci kez yine aynı etkinlik düzenlendi. Biz de acılı ailemizin yayında olmak istedik. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.