Başkan Gürlesin'den Tam Destek

Başkan Gürlesin'den Tam Destek

Pamukkale travertenleri ile Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet binası farkındalık yaratması amacı ile turuncu ışıkla aydınlatıldı.

A+A-

Tüm dünyanın en büyük sorunları arasında bulunan kadına şiddete dikkatleri çekmek amacı ile her sene “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” ile alakalı olarak çeşitli etkinlikler yapılıyor.

 

Bu sene de Dünya çapında olduğu gibi Denizli’de de mühim noktalar turuncu renge boyandı. Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Pamukkale Travertenleri ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binaları farkındalık oluşturmak amacı ile turuncu renk ile ışıklandırıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla yapılan katılarak destek verdi.

 

Yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın da en büyük problemleri arasında olan kadına yönelik şiddete dikkatleri çekmek ve bun engel olmak  amacı ile 25 Kasım mühim bir gün. Her sene 25 Kasım dünyada ve ülkemizde "Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma Günü" olarak kutlanmakta. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Denizli’de de mühim noktalar farkındalık oluşturmak amacı ile “turuncu” renk ile ışıklandırıldı. İl Müdürlüğü binasıyla beraber Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binası ve UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale travertenleri “turuncu” renk ile ışıklandırılıp kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık meydana getirildi.

Kadına Şiddete Hayır!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.