Başkan Güven Gençlerle Buluştu

Başkan Güven Gençlerle Buluştu

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Şevkiye Özel Fen Lisesi öğrencileriyle söyleşi yaptı.

A+A-

Denizli’ye bağlı Çivril İlçe Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Başkan Öğrencilerle Buluşuyor” söyleşileri çerçevesinde Şevkiye Özel Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Söyleşi, okulun çok amaçlı konferans salonunda  14 Kasım 2018  tarihinde yapıldı.

Öğretmenlerin ve pek çok öğrencinin katılmış olduğu programda sevgi gösterisi ve çiçekler ile karşılanan Güven, söyleşiye  kendi okul senelerini ve başarı öyküsünü anlatıp başladı. Okumanın önemine vurgu yapıp, bilginin toplum hayatında ve  başarıya erişmede ne kadar önemli olduğunu hayatında yaşadığı zorlukların hiçbir zaman onu hayattan soğutmadığını tersine onu hayata daha fazla tutunduğunu ifade etti. 

Tarihi Bilmek Çok Önemli

Tercihlerin meslek seçiminde olsun hayata yön vermede olsun ne kadar mühim olduğunu kendi hayatından örnekler vererek anlatan Başkan Güven, ülkelerin geleceğinin gençler olduğunu, bunun da tarihin çok iyi bilinmesinden geçtiğini ve istikrarın sağlanmasıyla olacağını ve eğitim alanında pek çok projeler yapıldığını belirtti ve Çivril’e eğitim ile alakalı yaptıkları katkıları anlattı.

 Programdan sonra Başkan Güven öğrencilere hayatlarında ve derslerinde başarılar diledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.