Başkan Halkı Meydanlara Çağırdı

Başkan Halkı Meydanlara Çağırdı

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 tarihinde yaptığı hain darbe teşebbüsüne karşı kahramanlık destanı yazmış olan Denizli halkı, tarihi günün yıldönümünde yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplanacak.

A+A-

15 Temmuz 2016’da yapılan hain darbe teşebbüsünün yıldönümünde Denizli yine nöbette olacak. İhanet şebekesinin yaptığı darbe teşebbüsünün ilk anlarından beri kahraman bir şekilde duruşuyla büyük takdir toplamış olan Denizli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırlamış olduğu etkinlikler ile tarihi günü yad edecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramların da olacağı program 15 Temmuz 2018 Pazar günü 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapılacak. Pazar günü saat 20.30’da başlayacak olan program çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarınca Türk Tasavvuf Musikisi Konseri, mehteran gösterisi, kahramanlık türküleri ve ağıtlar okunacak.

 

00.13'de selalar okunacak

 

Protokolden konuşmalar ve Kuran-ı Kerim dinletilerinin olacağı program çerçevesinde 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi saatler 00.13’ü gösterdiğinde camilerden salalar okunacak. Hain darbe teşebbüsünü anlatan kesit ve görüntüler de Denizli Büyükşehir Belediyesi binasında bulunan dev ekrandan gösterilecek.

 

“Denizli dimdik ayakta durdu"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2 sene evvel hain darbe teşebbüsünün olduğu haberini alan Denizlililerin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na çıkıp demokrasiye ve millet iradesine sahip çıktığını anımsattı. O gün bu ülke için şehit ve gazi olan kahramanların haklarını ödeyemeyeceklerini, onları her daim minnet  ve şükran ile anacaklarını belirten Başkan Zolan, 15 Temmuz 2016 tarihinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de bu hainliğe karşı dimdik ayakta durulduğunu, Denizli’nin kahraman evlatlarını vatanına, bayrağına, seçilmişlerine ve Cumhurbaşkanına sahip çıktığını,  o karanlık gecede vatan için gözünü kırpmaksızın şehit ve gazi olan kardeşlerini saygı ile anacağını,  o vatan hainlerine bir defa daha kendilerinin her zaman burada olacağının mesajını vereceklerini,  tüm Denizli halkını 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapılacak Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na davet ettiğimi belirtti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.