Başkan Halkın Desteğiyle Motive Oluyor

Başkan Halkın Desteğiyle Motive Oluyor

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

A+A-

Subaşıoğlu, “Her zaman üretenin, alanın, satanın, ekonomiye katkı sağlayanın yanında olmaya özen gösterdik. Şimdi ziyaret ettiğimiz her esnaftan vefa görmek, bizleri mutlu ediyor. Esnafımız bize güveniyor, desteğini esirgemiyor” dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede esnafı ziyaret ediyor, hemşerileriyle bir araya gelerek 2019-2024 dönemi projelerini anlatıyor. Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarında yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılanan Başkan Subaşıoğlu’nun projeleri hemşerilerini heyecanlandırıyor. Her gittiği esnaftan büyük destek alan Subaşıoğlu’nun, yeni dönem projelerine de tam destek geliyor.

“HEP ESNAFIN YANINDA OLDUK!”

Başkan Subaşıoğlu, “Esnafımızı ekonominin temel taşı olarak görüyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. İşlerini kolaylaştırmak, önlerini açmak adına Merkezefendi Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. ‘Esnaf Dostu’ olmak için yola çıktık ve bu ilkenin hakkını vermeye gayret ediyoruz. Her zaman üretenin, alanın, satanın, ekonomiye katkı sağlayanın yanında olmaya özen gösterdik. Şimdi ziyaret ettiğimiz her esnaftan vefa görmek, bizleri mutlu ediyor. Esnafımız bize güveniyor, desteğini esirgemiyor” dedi.

 “HEMŞERİLERİMİZİN DESTEĞİ MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, gördüğü ilgiden ve Merkezefendililerin güveninden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Subaşıoğlu, “Merkezefendi ilçemize 5 yıl boyunca hizmet ettik. Her mahallemize eşit bir şekilde hizmet götürdük. İlçemize vizyon projeler kazandırdık. Başlayıp, bitiremediğimiz hiçbir projemiz yok. Tüm projelerimizi de öz kaynaklarımızla, hiç borçlanmadan yaptık. Borçsuz bir belediyeyiz. Şimdi artık ustalık dönemimiz başlıyor. Merkezefendi ilçemize 2019-2024 döneminde daha iyi hizmet ve projeler yapmak üzere yola çıktık. Ziyaretine gittiğimiz esnafımız, kapısını çaldığımız her vatandaşımız bizi ilgi ve nezaketle karşılıyor. Bu bizleri çok mutlu ediyor ve Merkezefendi ilçemize hizmet aşkımızı yüceltiyor. Bu bize 5 yılda ilçemizde doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Şimdi hep birlikte ilçemizin marka değerini yükselteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.