Başkan İnal Ankara'dan Müjdelerle Döndü

Başkan İnal Ankara'dan Müjdelerle Döndü

Karacasu Belediye Başkanı MHP'li Zeki İnal, ilçede yapılması planlanan projelere destek bulmak için Ankara'ya gitti.

A+A-

31 Mart seçimlerinin ardından MHP’li Zeki İnal’ın Belediye Başkanı olduğu Karacasu'da, değişimler başladı. İlçedeki bütün mahallelerde başlamış olan alt ve üst yapı hamleleri, turizm atağı ve sosyal, kültürel projeler ile işe başlayan Başkan İnal, sürpriz diye tanımladığı projelerine destek sağlamak amacı ile Ankara'ya gidip bakanlıklarda özel görüşmeler yaptı.

Ankara ziyaretinde ile olarak MHP Genel Merkezi'ne giden Başkan İnal, burada Genel Başkan Yardımcıları, Sadir Durmaz ve Deniz Depboylu'yu ziyarette bulundu.

İnal, Karacasu'da yapmayı istediği sürpriz projeler ile alakalı AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı ile TBMM'de bir araya geldi ve istişareler de bulundu. Ardından Posacı ile beraber Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu'ya ziyaret bulunup ilçede yapmak istediği projeler ile alakalı destek istedi. Bakan Yardımcısı Aksu da projeyi destekleyeceklerini söyledi.sss.PNG

TOKİ ve Mesire Yeri Müjdesi

Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut’u da ziyaret eden İnal, milletvekillerinin de desteği ile ikinci TOKİ’nin müjdesini verdi.

Başkan İnal, Odun Dışı Ürünler Şube Müdürü Orman Mühendisi Özgür Balcı'yı Ballıpınar Mevkiinde hayata geçirmeyi planladıkları mesire alanı projesi kapsamında ziyaret etti. Destek sözünü aldı ve Karacasumuza hayırlı uğurlu olsun, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.