Başkan Kasapoğlu: Üyelerimiz Bizi Gururlandırdı

Başkan Kasapoğlu: Üyelerimiz Bizi Gururlandırdı

Ekonomist Dergisinin her yıl Türkiye Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği Anadolu’nun en büyük 500 şirketi araştırmasının 2021 yılına ait sonuçları açıklandı.

A+A-

Ekonomist Dergisi’nin 19 yıldır aralıksız olarak yürüttüğü araştırmada 3 büyük ilin dışında kalan, büyük holdinglere bağlı olmayan ve yabancı sermaye payı yüzde 50’nin altında olan şirketler Anadolu şirketi olarak kabul ediliyor. Bu araştırmaya göre Denizlili 20 firma listede yerlerini aldı.

2021 değerlendirmelerine göre, Denizlili firmalar sıralamasında ilk sırada yer alan Er-Bakır genel sıralamada 7. sırada konumlandı.

1-060.PNG

Başkan Kasapoğlu’ndan Üyelere Özel Tebrik

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi araştırması ile ilgili açıklama yapan DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, “Denizli’mizi ve ülkemizi başarı ile temsil ederek, bizleri gururlandıran 20 üyemizi canıgönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Denizli Sanayi Odası olarak, hedefimiz: Sanayicimize en iyi hizmeti vererek, destek olmak ve sanayi camiasının sesi olmaktır. İstihdam ve kalkınma hedefiyle çıkılan bu yolda, her sene daha fazla Denizli merkezli firmanın bu listeye dahil olduğu ve şehrimizi temsil ettiği yarınlarda buluşmayı arzuluyoruz.” değerlendirmelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.