Başkan Kasapoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Kasapoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Başkan Selim Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük hediyesi olan Cumhuriyet’imizin 99’uncu yıldönümünü kutlamanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz.

Büyük kurtuluş mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu bildiren, bu ülkenin yolunu çağdaş medeniyetler yolu olarak tüm dünyaya ilan eden, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum. Ülkemizin aydınlık geleceği için; daha çok üretmek, kazanmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle; ilkelerinden asla şaşmayacağımız, eşsiz bir miras olarak aldığımız ve çocuklarımıza emanet edeceğimiz Cumhuriyet’imizin 99. kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.