Başkan Keçeci Hazar Roket Takımı'nı Ağırladı

Başkan Keçeci Hazar Roket Takımı'nı Ağırladı

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Roket yarışmalarında iki yıl üst üste birinci olan Hazar Roket Takımı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’yi makamında ziyaret etti.

A+A-

Başkan Keçeci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hazar Roket Takımı ile gurur duyduğunu ve her zaman destekçisi olduğunu ifade etti.

PAÜ Hazar Roket Takımı Akademik Danışmanı Prof. Dr. Cemal Meran, Hazar Roket Takımı olarak güçlü bir gelecek için geleceğin gökyüzünde olduğu felsefesine inandıklarını belirtti.

Keçeci, “Uzay teknolojileri alanında yapılan çalışmalar, Türk toplumunun teknoloji üreten bir topluma dönüşmesinin, en büyük göstergelerinden biri. Dış pazara ihraç edilen yüksek teknolojili ürünlerin çeşitliliği ve sayısının artırılması gerekiyor. Geleceğin uzay teknolojileri adına çalışmalar gerçekleştirecek olan siz gençlerden ümitliyim. Bu sürede sürekli kitap okumalısınız ve en az bir yabancı dil öğrenmelisiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve Denizli Sanayi Odası olarak her zaman yanınızdayız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.