Başkan Kepenek Dolunun Vurduğu Yerleri İnceledi

Başkan Kepenek Dolunun Vurduğu Yerleri İnceledi

Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olan dolu yağışı Honaz ilçesinin Kaklık, Kızılyer, Yokuşbaşı ve Menteşe mahallelerinde yer alan üzüm bağları ve kiraz bahçelerinde zarara yol açtı.

A+A-

Honaz’ın üzüm üretimi ile öne çıkan Kaklık, Kızılyer ve Yokuşbaşı mahalleleri ile kiraz üretiminin yoğun olarak yapıldığı Menteşe bölgesinde yağışın etkileri hissedildi. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Kepenek üreticilerden bilgi aldı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile birlikte, Kaklık, Kızılyer ve Menteşe mahallelerinde meydana gelen aşırı yağış ve dolu nedeniyle üzüm bağları ve kirazları zarar gören çiftçileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile görüşen Çavuşoğlu ve Kepenek, son durum hakkında bilgi aldı.

“Vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”

Honaz Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Kepenek, “Dolu yağışının etkili olduğu arazilerde ve su baskınlarının meydana geldiği bölgelerimizde gerekli çalışmalar yapılıyor. Üzüm bağları ve kiraz bahçelerinde zarar gören çiftçilerimize geçmiş olduk dileklerimizi iletiyorum. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi adına yapılan çalışmaların takipçisi olacağız. Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.