Başkan Kepenek Sosyal Medyadan Duyurdu

Başkan Kepenek Sosyal Medyadan Duyurdu

Honaz Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ndan önce gençler için Atatürk siluetli tişörtler hazırlandı ve dağıtımına başlandı.

A+A-

Honaz Belediyesi, 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ndan önce hazırlıklarını sürdürüyor. Korona virüs sebebi ile alanlarda bayramların kutlanamaması nedeniyle çalışmalarını sürdüren Honaz Belediyesi, gençlerin 19 Mayıs coşkusunu yaşaması için 3 renk ve çeşitli boyutlarda tişört hazırladı.

Başkandan Davet

Beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere hazırlanan tişörtlerin dağıtımının yapılması için Honaz Belediyesi Başkanı Yüksel Kepenek sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kepenek şu ifadelere yer verdi: ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi gençlerimize Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişört dağıtıyoruz. Honaz İlçe sınırında yaşayan 18 yaşına kadar tüm gençlerimiz 0533 896 5770 numaralı telefona isimlerini, adreslerini ve tişört bedenlerini yazarak WhatsApp'tan mesaj atabilirler. 19 Mayıs'a kadar tüm gençlerimize bu tişörtlerimizi dağıtıp, Gençlik Bayramı coşkusunu bu tişörtle yaşamaya davet ediyorum.’

19 Mayıs’ın Türk milleti için öneminin büyük olduğunu ifade eden Başkan Kepenek, ‘’ 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün o büyük mücadelesini anlamak zorundayız. Bayramlarımızda özellikle gençlerimizde milli bilinci yükseltmemiz lazım. Bu kapsamda 19 Mayıs’a kadar 18 yaş altı ve bizden tişört talep eden tüm gençlerimize Atatürk siluetli ve imzalı tişört hediye edeceğiz’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.