Başkan Kepenek Vatandaşa Hesap Verdi

Başkan Kepenek Vatandaşa Hesap Verdi

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 1 senedir yaptıkları çalışmaları vatandaşın bilgisine sundu ve hesap dökümünü belediye binasına astırdı.

A+A-

 

 

2 Haziran 2019’da gerçekleştirilen ikinci seçimle göreve gelen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 1 yıllık sürede belediyenin gelir-giderleri, önceki dönemden kalan borçlar ile anlık borçların dökümü, yapımı tamamlanan kilitli parke taşı yollar ve sıcak asfalt kaplanan caddeler ile personel giderlerinin de içinde yer aldığı afişi Belediye binasının ön cephesine asarak kamuoyunun ve Honaz halkının bilgisine sundu.

Şeffaf Belediyecilik

Başkan Kepenek, halkın huzuru ve refahı için daha yaşanabilir bir Honaz hayali ile teslim aldıkları görevi şeffaf ve sosyal belediyecilik sözünü tutarak sürdürdüklerini belirterek, “Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bugüne şeffaf ve halkçı belediyecilik anlayışı ile 1 yıllık süre zarfında neler yaptık, nasıl bir mesafe kat ettik ve belediyenin şu anki durumu ile ilgili bilgileri kamuoyunun bilgisine sunduk. Göreve başladığımız günden bugüne halka açık bir şekilde gerçekleştirdiğimiz meclis toplantılarımızda gelir gider tablomuzu paylaştık. 1 yıllık süre zarfında yaptığımız çalışmaları 3’er aylık dönemlerde çıkardığımız bültenlerin yanı sıra sosyal medya hesaplarımızdan da paylaştık. Gelir-gider tablomuzu belediyemizin ön cephesine asarak halkın takdirine sunduk. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı ve bu gibi paylaşımlarımızı yapmaya devam edeceğiz“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.