Başkan Kepenek’ten 8 Mart Etkinliğine Davet

Başkan Kepenek’ten 8 Mart Etkinliğine Davet

Honaz Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel kapsamlı bir programa ev sahipliği yapacak.

A+A-

Hayatın her alanında üreten, emek veren kadınlara özel bir gün yaşatmak isteyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel kapsamlı bir programa ev sahipliği yapacak. Seminerden eğlenceye, ödüllü yarışmalardan çeşitli ikramlara kadar Honazlı kadınlar kendi günlerinde unutulmaz bir gün yaşayacak.

Kadınlar ‘Önce Sağlık’ Diyecekler

Etkinlikler, 8 Mart Salı günü (yarın) saat 13.00’te Honaz Düğün Salonu’nda başlayacak. İlk etkinlik sağlık semineri olacak. Cerrahi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarından Doç. Dr. Ömer Demirtaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Honazlı Kadınlara Kadın Hastalıkları ve Doğum konusunda seminer verecek. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ömer Demirtaş Honazlı kadınların sorularını da yanıtlayacak.

Kadınlara Özel Kadın Hakları Semineri

Sağlık seminerinin ardından sıra hakları öğrenmeye gelecek. Kadın hakları konusunda alanında uzman Avukat Özlem Doğan Bıyıklı saat 14.00’de Honazlı kadınlarla buluşacak. Yaşamın her alanında kadınlara özel tanınan hakları anlatacak olan Avukat Özlem Doğan Bıyıklı soru cevap kısmında da kadınları aydınlatacak.

Farkındalık Gününde Farklı Bir Gün…

Seminerlerin ardından sıra eğlenceye gelecek. Denizlili sanatçı Ozan Ozanca eğlenceli türküleri ile Kadınlar Matinesi’nde Honazlı kadınları coşturacak. Gün boyu yapılacak ikramlar ve ödüllü yarışmalar da kadınlara emek dolu günlerinde eğlenceli bir mola verdirecek.

Başkan Kepenek’ten Davet

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenecek programa herkesi davet etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kapsamlı bir program hazırladıklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Kepenek; Yaşamın her alanında bizlere emek veren kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu farkındalık gününde biz de Honazlı kadınlara farklı bir gün yaşatmak amacıyla bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Programımızın tamamı ücretsizdir; tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Bu özel günü hep birlikte kutlayalım.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.