Başkan Örki'den 10 Kasım Mesajı

Başkan Örki'den 10 Kasım Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. ölüm yıl dönümünde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Örki, “10 Kasım Türk milleti için, büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, Cumhuriyet'in erdemlerine sadakatini ve Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 83. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her gün daha çok özlüyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki mesajında, 

Birçok zafere imza attı

“Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birçok zafere imza atmıştır. Bunların en büyüğü ise bugün 98 yaşında olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıdır. Ulusal birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet kurarak Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan etmiştir. Bizleri bu günkü aydınlık günlere taşıyan Atamızı, sonsuzluğa uğurladığımız günün yıl dönümünde daha iyi anlıyor, onunla övünüyor ve kıvanç duyuyoruz. 10 Kasım Türk milleti için, büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, Cumhuriyet'in erdemlerine sadakatini ve Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür. Milletimiz, Cumhuriyet'e ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkarak, bunun hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 83. ölüm yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi. Öte yandan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. ölüm yıl dönümünde Pamukkale Belediyesi tarafından “Anılarla Atatürk Fotoğraf Sergisi” açılacak. Atatürk’ün birbirinden güzel fotoğraflarının yer aldığı sergi 9 Kasım 2021 Salı ve 10 Kasım 2021 Çarşamba günü Forum Çamlık AVM’de gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.