Başkan Örki’den YKS Mesajı

Başkan Örki’den YKS Mesajı

Bu hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavları yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yapılacak sınava katılacak öğrencilere başarılar diledi

A+A-

Lise eğitimlerinden sonra üniversiteye gitmek isteyen gençlerin katılacağı 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 26 Haziran tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran’da da Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) gerçekleşecek.

Geleceğimizin teminatı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki yapılacak olan sınav öncesi katılan öğrencilere başarılar dileyerek, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, kendine güvenen, araştıran, milli ve manevi değerlerine bağlı insan olmalarıdır. Bu hafta sonu geleceklerine yön vermelerinde etkili olacak sınavlara girecekler. İnanıyorum ki öğrencilerimiz stresten ve heyecandan uzak bir şekilde, yıllardır hazırlandıkları bu sınavlarda başarılı olacaklardır. İnşallah belirlediğiniz hedeflere ulaşırsınız, hepinize başarılar diliyorum“ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.