Başkan Özbaş, esnafları yalnız bırakmıyor

Başkan Özbaş, esnafları yalnız bırakmıyor

Esnafla birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını hatırlatan Özbaş; “Ekonomimize alın teriyle katkı sunan tüm esnaflarımızla ortak akıl ve el birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

A+A-

Sarayköy’de seçim çalışmalarını sürdüren Sarayköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş sanayi esnafını ziyaret etti. Burada büyük ilgi ile karşılanan Özbaş, esnafın taleplerini dinledi.

ÖZBAŞ SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Ziyarette tüm dükkanları tek tek dolaşan Özbaş samimi karşılandı. Esnaflar her sorunda kolaylıkla ulaştıkları Özbaş’ın çözüm ürettiğini söyledi, yeni dönemde de aynı anlayışın sürmesini istedi.

ÖZBAŞ SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

İlçe halkının fikir ve önerilerine öncelik verdiklerini belirten Başkan Özbaş; “İlçe ekonomimize alın teriyle katkı sunarak ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri her zaman güler yüz ve samimiyetle karşıladıkları için teşekkür ederim. Ziyaretlerimizi her hafta gerçekleştiririz. Çünkü yapacak olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın fikir ve önerileri bizim için çok önemlidir. Ortak akıl ve el birliğiyle ilçemize yakışır hizmetleri birlikte gerçekleştiriyoruz. İlçemizde taş üzerine taş koyuyorsak birlik ve beraberliğimiz sayesinde. O yüzden bundan sonra çalışmalarımızı birlik içinde gerçekleştireceğiz”  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.