Başkan Özbaş Personeli ile Buluştu

Başkan Özbaş Personeli ile Buluştu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü münasebeti ile belediye personeli ile yemekte buluştu.

A+A-

Samimi görüntülerin hakim olduğu gecede Başkan Özbaş, personel ile karşılıklı oynadı ve sohbet etti.

Sarayköy Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü’nü eğlence ile kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü münasebetiyle Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediye çalışanlarına Çok Amaçlı Belediye Salonu’nda yemek verdi. Yemeğe, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti Meclis Üyesi Engin Gültekin ve belediye personeli katılımda bulundu. 

Başkan Özbaş, eşi Esin Özbaş ile beraber tüm personel ile tek tek tokalaşıp, sohbet etti.

BİRLİKTE ELELE

Samimiyet ve neşenin hakim olduğu yemekte Başkan Özbaş, göreve başladıkları günden bu yana personeli ile beraber ilçede zaten var olan güzelliği daha da artırıp hizmetlere devam ettiklerini,  gece gündüz mesai gözetmeden personeli ile beraber memleketi nakış nakış işlediklerini, vatandaşların her anında yanında oldukları projeleri hayata geçirdiklerini, birlikte vatandaşların kendilerine ihtiyaç duydukları her yerde onlara ulaşıp hayır dualarını aldıklarını, bir ekip olmak dışında aslında bir aile olduklarını belirtti ve gelişen ve marka olan bir Sarayköy için kendileri ile beraber gece gündüz demeden ter döken tüm arkadaşlarına Allah razı olsun diyerek, tüm işçi kardeşlerin 1 Mayıs Emek ve Dayanış Günü’nü kutladığını ifade etti.

Konuşmalardan sonra Başkan Özbaş, belediye personeli ile karşılıklı bir şekilde oynadı. Gecenin sonunda toplu fotoğraf çekilip eğlenceli gün ölümsüzleştirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.