Başkan Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Başkan Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, göreve geldiği 2009 yılından bu yana...

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, göreve geldiği 2009 yılından bu yana ilçe mahallelerindeki şehit ailelerine Ramazan ve Kurban Bayramlarında ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu Kurban Bayramında Başkan Şevkan, Aliveren mahallesinde Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül ve İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ ve Acıpayam Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Zeren ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

İlçe protokolü Kurban Bayramı arefesinde elim bir iş kazasında sonucu hayatını kaybeden Niyazi Öğmen'in ailesini taziye ziyaretinde bulunan heyet, buradan 1993 yılında Iğdır'ın Aralık ilçesi Yenidoğan Karakolu'nda şehit olan Jandarma Er Abdullah Onay'ın Alıveren'deki babası Hüseyin Onay ve annesi Ayşe Onay'la da bayramlaştı. Aynı mahalleden , 1992 yılında Çorum'da şehit olan Jandarma Komando Er Bayram Karul'un babası Selahattin Karul ve diğer aile fertlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

İlçe protokolü şehit ailesi Hüseyin Onay amcanın evinde de bayram sofrasında yemek yiyerek, dualarını tüm şehitlere gönderdi.

Başkan Şevkan, 2009 yılından bu yana ziyaret ettiğimiz şehit ailelerimizi bu Kurban Bayramında sadece Aliveren mahallemizdeki şehit ailelerimizi ziyaret ederek tamamladık. Acıpayam Belediyemizin organizasyonunda bu bayramda çok yoğun bir program gerçekleştirdik. Bayramın 3. günü halk konserimiz, 4. günü Yağlı Pehlivan Güreşlerimizin hazırlıkları nedeniyle diğer şehit ailelerimizi ziyaret edemedik. Ama kısa zaman içinde diğer şehit ailelerimizi ziyaret edeceğiz. Aliveren mahallemizde Arefe günü üzücü bir olay yaşadık. DESKİ çalışanımız bizimde çok sevdiğimiz kardeşimiz olan Niyazi Öğmen'i elim bir iş kazası sonucu kaybettik. İlçe protokolümüz ile birlikte Niyazi kardeşimizin ailesine hem ziyaret edelim hemde şehit ailelerimizin bayramını kutlamak için bu bayram sadece Aliveren mahallemizde idik. Niyazi kardeşimize Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Şehit ailelerimizin de mübarek Kurban Bayramları kutlu olsun''dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.