Başkan Seviç, ''Dayatma Olmadan Kendi Hür ve Özgür İradeleri ile...

Başkan Seviç, ''Dayatma Olmadan Kendi Hür ve Özgür İradeleri ile...

İyi Parti Gençlik Kolları Denizli İl Başkanı Oğuzhan Faik Sevinç Ak Parti Denizli İl Başkanı’nın ‘‘Taşıma su ile değirmen dönmez’’ vurgusuna yanıt verdi.

A+A-

Açıklamada bulunan İyi Parti Gençlik Kolları Denizli İl Başkanı Oğuzhan Faik Sevinç ‘‘Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener cumartesi günü Denizli’de halkımızla buluştu. İlk seçim startını Denizli’den veren Genel Başkanımızın mitingine çevre il ve ilçelerden yoğun katılım olmuştur. Mitingimize katılan vatandaşlarımız bir dayatma olmadan kendi hür ve özgür iradeleri ile mitinge gelmiştir. Ak Parti mitinglerinde olduğu gibi vatandaşlara ücret ödenmeyip, vatandaşlara zorunlu kılınmamıştır. “Z” kuşağını da içine alan gençlerimiz Akp iktidarını gönderecek İYİ Parti iktidarını getirecektir.’’ ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanımızın Sayın Meral Akşener 20 Kasım Cumartesi günü Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda on binlerin katıldığı görkemli miting ile vatandaşlara seslendi.

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan ‘‘Taşıma su ile değirmen dönmez’’ vurgusuna İYİ Parti Gençlik Kolları Denizli İl Başkanı Oğuzhan Faik Sevinç’ten yanıt geldi. Açıklamada bulunan Başkan Sevinç ‘‘Genel başkanımız Meral AKŞENER geçtiğimiz Perşembe günü Denizli’ye gelecekti ve esnaf ziyareti gerçekleştirecekti. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisinden ve son günlerdeki ekonomik buhranın ve iktidarın akıl tutulmasıyla alınan basiretsiz kararlardan dolayı esnaf ziyareti Cumartesi günü genel merkezimiz tarafından mitinge dönüştürülme kararı alındı. Cumartesi günü Denizli’de Genel Başkanımız Meral Akşener gerçekleştirilen görkemli mitingin 2 gün önceden belli olmasına rağmen on binlerce vatandaşın katılımına kimse gölge düşüremez.

Gerçekleştirilen mitinge, seçim startı olması nedeniyle çevre il ve ilçelerimizden vatandaşlar ve özellikle ‘Z’ kuşağı olarak tabir edilen gençlerimizden yoğun katılım oldu. Yapılan miting ardından Ak Parti İl Başkanı bir açıklamada bulundu.

'‘Taşıma su ile değirmen dönmez’’ dedi.

Geçmiş dönemlerde Denizli’de gerçekleştirilen mitinglere gitmedi diye tahmin ediyorum sayın başkanın. Fabrika çalışanları ve belediye çalışanlarının miting alanında yoklama yapılarak gelip gelmediği kontrol ediliyordu. Gelmeyen çalışanlar işten çıkarılıyordu.

Aynı zamanda miting alanında yemeklerde dağıtılıyordu, yevmiyeyle miting dolduruluyordu, sayın başkan bunları bilmiyor diye tahmin ediyorum. Gerçekleştirmiş olduğumuz mitingimize çevre il ve ilçelerden katılım sağlayan vatandaşlarımız bir dayatma olmadan ve zorunlu kılınmadan kendi istekleri ile mitingimize katılım sağlamışlardır. Milletimiz sandıkta ehil olmayan kişilerce alınan karar yüzünden ekonomimizi çökerten iktidara en ağır cevabı verecektir.’’ dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.