Başkan Şevik, Bölge İstişare Toplantısı’nı değerlendirdi

Başkan Şevik, Bölge İstişare Toplantısı’nı değerlendirdi

MHP'nin "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla İzmir'de düzenlediği Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısını değerlendiren Başkan Şevik, “Partimizin hedefi belli. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı belediyelerin sayısını artırmak. B

A+A-

MHP'nin "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla İzmir'de düzenlediği Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Muğla, Denizli ve Burdur'dan milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla yapıldı.

Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın yaptığı istişare toplantısında, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MYK Üyesi Aydın Milletvekili Burak Pehlivan, MYK Üyesi Manisa Milletvekili Ali Uçak’ın divan üyesi olarak yer aldı. Toplantıya Denizli ve Buldan’dan çok sayılı partili ile birlikte Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Toplantının Buldan’a, Denizli’ye, Türkiye’ye ve MHP Camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şevik, “2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin öneminin değinildiği toplantıda, Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız, ‘Merkezi yönetimle Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Mersin gibi seçim çevreleri arasında ortaya çıkan uyumsuzluğu, çatışmayı ortadan kaldırmak, zilletin kontrolünde bulunan belediyelerdeki yağma ve talanı ortadan kaldırmak ve Cumhur İttifakı adaylarının kazandığı belediyelerin sayısını artırmak öncelikli hedefimiz’ olduğunu vurguladı. 2024 Mahalli idareler seçimlerinde Denizli ve bölgede Cumhur İttifakı belediyelerin sayısını artıracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ise, Buldan’dan İzmir’de düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına katılarak kendilerine destek veren başta Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve tüm partilileri teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.