Başkan Şevik, Hafta Sonu Mesaisini Sürdürüyor

Başkan Şevik, Hafta Sonu Mesaisini Sürdürüyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in hafta sonu mesaisi oldukça yoğun idi.

A+A-

İlk olarak Doğal gaz kazıları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda üst yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şevik, daha sonra düğün ve mevlit merasimlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak olurken, acı günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor.

 

 

Buldan Belediyesi tarafından ilçede devam eden doğal gaz kazıları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda üst yapı yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri soğuk hava şartlarına karşın yol bakım ve onarım ile yaya kaldırımı yenileme çalışmalarına hafta sonunda da devam etti.Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Doğal gaz çalışmaları tamamlanan Gölbaşı, Cumhuriyet Mahalleleri ile Yeni Mahallede parke taşı, bordür ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımız doğal gaz çalışmaları nedeniyle oldukça zor günler geçirmişti. Artık bu zor günler geride kaldı. Şimdi çok güzel yolları ve kaldırımları olacak” dedi.

HEMŞEHRİLERİNİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU ACILARINI PAYLAŞTI

Hafta sonu düğün merasimlerine katılarak hemşehrilerinin mutluluklarına ortak olan Başkan Şevik, taziye ziyaretlerinde bulunarak yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Belediye Başkan Yardımcısı AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veli Tokdemir ve MHP ilçe yönetimiyle birlikte Meryem-İbrahim Gürer Çiftinin oğulları Murat’ın düğün yemeğine katılarak “Hayırlı olsun” temennilerini iletin Başkan Şevik, yeni yuva kuracak Ayfer-Murat çiftine ise ömür boyu mutluluklar diledi.

Daha sonra Yenicekent Mahalle sakinlerinden merhum Hatice Yılmaz’ın 52. hayrına katılan Başkan Şevik, Yılmaz ailesine hayırlarının kabul olması temennisinde bulunda merhume Hatice Yılmaz’a Allah’tan rahmet diledi. Başkan Şevik, taziye ziyaretlerinde de bulunarak yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını paylaşarak sabırlar diledi.

Başkan Şevik, Takımını Yalnız Bırakmadı

Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, bugün oynanan Buldan Belediyespor –Yeil Çınarspor maçında takımını yalnız bırakmayarak destek verdi. Başkan Şevik, maç öncesi soyunma odasında futbolcuları ziyaret ederek moral verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.