Başkan Şevik, Kitap Kafe’de gençlerle buluştu

Başkan Şevik, Kitap Kafe’de gençlerle buluştu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap kafe’de ders çalışan öğrencileri ziyaret etti.

A+A-

Gençlerin kitap okuduğu ders çalıştığı ve araştırma yapma imkanı bulduğu Kitap Kafe’nin öğrenciler tarafından tercih edilmesinin sevindirici olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in vizyon projeleri arasında yer alan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe, PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu ve Lise öğrencilerinin uğrak mekanı oldu. Özellikle soğuk kış günlerinde öğrenciler için sıcak bir çalışma ortamı sunan Kitap Kafe’yi ziyaret eden Başkan Şevik, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

Öğrencilerin Kitap Kafe’ye gösterdiği ilginin kendisini de memnun ettiğini belirten Başkan Şevik, “Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz. Kitap Kafe de gençlerimiz için önemsediğimiz projelerimizden biri. Üniversite eğitimi için Buldan Meslek Yüksek Okulu’nu tercih eden genç misafirlerimiz ve liseli öğrencilerimiz için Kitap Kafe Projesini hayata geçirdik. Gençlerimiz burada bir taraftan derslerini çalışırken, kitaplarını okurken bir taraftan da ücretsiz olarak çay ve kahvelerini içebiliyor. Ayrıca araştırma yapma imkanı buluyor” dedi.

Ders çalışan öğrenciler ise Kitap Kafe’nin ders çalışmak için uygun bir ortam olduğunu ifade ederek Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.