Başkan Şevik, Maden şehidinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Başkan Şevik, Maden şehidinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Acıpayam’da faaliyet gösteren bir krom madeninde meydan gelen göçükte hayatını kaybeden Mustafa Karahan’ın Yayla Mahallesi’nde ikamet eden ablası Güllü Kurdiş’e taziye ziyaretinde bulundu.

A+A-

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Acıpayam ilçesine bağlı Karaismailler Mahallesi Devekonağı mevkiinde faaliyet gösteren bir krom madeninde meydana gelen göçükte mühendisi Kadir Özer ile birlikte hayatını kaybeden Mustafa Karahan, Buldan Yayla Mahallesi’nde ikamet eden ablası Güllü Kurdiş’i taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Şevik, “Ben hayatını kaybeden Mustafa kardeşimize ve Kadir Özer kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başınız sağ olsun. Belediye olarak ailemizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Babasının, kardeşlerinin maden ocağında çalıştığını ve emekli olduğunu söyleyen abla Güllü Kurdiş, “Mustafa benim evladım gibiydi. Onu ben büyüttüm. Mustafa da yaza kadar çalışıp emekli olacaktı. Olmadı” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.