Başkan Şevik söz verdi: Oyun parkı yapılacak

Başkan Şevik söz verdi: Oyun parkı yapılacak

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve eksiklikleri tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklardan gelen park talebini geri çevirmedi, boş alana park yapacaklarının

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediye çalışmalarını incelemek ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla başlattığını mahalle ziyaretlerine Gölbaşı Mahallesi’yle devam etti. Başkan Şevik, ilk olarak Buldan’ın yeni yerleşim alanlarından olan Gölbaşı Mahallesi’nde yapımı devam eden sosyal tesis ve çok amaçlı spor sahası çalışmalarını inceledi. Çelik konstrüksiyon montajı yapılan sosyal tesisin, aşevi ve gelin odasının yapımının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını açıklayan Başkan Şevik, “Gölbaşı Mahallemiz çok güzel bir sosyal tesise kavuşuyor. Sosyal tesisimizin hemen yanına yapılan çok amaçlı spor sahasının ise basketbol potaları yerleştirildi. Tenis ve voleybol filelerini de en kısa zamanda tamamlayacağız. Sosyal tesis ve spor sahasının ışıklandırılması da tamamladık. Çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

Vatandaşlardan gelen daveti kırmayarak evlere misafir olan Başkan Şevik, “Hemşerilerimin evlerine konuk oluyoruz. İstek ve taleplerini dinliyor, gönüllerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi ve sıcak karşılamaları bizleri memnun ediyor. Hizmetlerimizle halkımızın yanındayız” diye konuştu.

“Parkı çocuklarla birlikte açacağız”

Başkan Şevik Gölbaşı Mahallesi ziyaretlerinde çocukları da dinledi. Başkan Şevik, çocuklardan gelen park talebine karşılık Gölbaşı Mahallesi Bademli Konutları mevkiindeki boş alana çocuk oyun parkı yapacaklarının sözünü verdi. Ayrıca fitness gruplarının da yerleştirileceğini söyleyen Başkan Şevik, “ Burada bir park inşa edeceğiz. Parkımız tamamlandığında çocuklarımızla birlikte açacağız” diyerek çocuklara söz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.