Başkan Şevik’ten 18 Mart mesajı

Başkan Şevik’ten 18 Mart mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün en manidar simgelerinden biri olan Çanakkale Zaferi bir azmin ve inancın zaferidir” dedi.

A+A-

Başkan Şevik, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi”nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında “ “Çanakkale, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü haline gelmiş, destanlarla dolu bir direnişin adıdır. Milletimizin tarihinde önemli bir dönüm noktası olan ‘18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünü kutlamanın ve şehitlerimizi minnetle anmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Düşmanın gözü dönmüş saldırılarına karşı, Milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği o destansı mücadeleyi bizler bugün yüreklerimizde hissediyoruz. Sadece maddi yönden değil, manevi yönden de Türk ordusunun gücünü dünyaya kanıtlayan bu mücadele sadece askeri zaferlerle değil, aynı zamanda azimle, kararlılıkla ve inançla dolu olan ruhumuzun bir yansımasıdır” dedi.

Başkan Şevik mesajında, “Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde, bu toprakları kanlarıyla bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan ve istiklal uğrunda mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükran duygularıyla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.