Başkan Şevik'ten Anneler Günü Mesajı

Başkan Şevik'ten Anneler Günü Mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "Anneler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Şevik mesajında, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, bin bir emekle evlatlarını büyüten annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, “Çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden şehit analarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik Anneler Günü mesajında, "Hem maddi, hem de manevi hayatımızda annelerimizin yeri doldurulamaz.

Nitekim 'Cennet annelerin ayakları altındadır' kutlu seslenişi bunun en bariz kanıtıdır. Elbette, elleri öpülesi annelerimizi sadece yılın bir gününde hatırlamamız doğru değildir. Onlara, yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak saygıyla, şükranla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız içindedir. Bu duygu ve düşüncelerle, yemeyen yediren, giymeyen giydiren,bin bir emekle bizleri büyüten, başta gurbette olduğu için özlem duyduğum annem Gülser Şevik olmak üzere, küçük kızım Aygül Nur’un annesi eşim Bahija Şevik ile tüm annelerimizin  Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyor, ebediyete intikal eden annelerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle, çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden şehit analarımıza da saygı ve sevgilerimi sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.