Başkan Şevik’ten Cumhuriyet kadınlarına destek

Başkan Şevik’ten Cumhuriyet kadınlarına destek

Buldan Belediyesi Başkanı Mustafa Şevik, kendisini makamında ziyaret eden Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şube Başkanı Elif Çobanoğlu ile bir süre sohbet etti.

A+A-

Başkan Şevik, Buldanlı kadınların da katılımıyla 29 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Anıtkabir ve TBMM ziyaretine belediye olarak iki araç tahsis edeceklerini açıkladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şube Başkanı Elif Çobanoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünü kutlayacağımız 29 Ekim’’de Buldan’lı kadınların da katılımı ile Anıtkabir ve 1.Meclis’e ziyaret etmek istediklerini belirterek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Şevik, Cumhuriyet Kadınları öncülüğünde Anıtkabir’e ziyaret etmek isteyen Buldanlı kadınlara iki araç tahsis edeceklerini belirterek “Cumhuriyetimizin İlanının 100.yıl dönümünde Buldanlı kadınlarımızın Ata’nın ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret etmeleri için gerekli desteği vereceğiz. Bu güne kadar Anıtkabir’i ve TBMM’yi ziyaret etme fırsatı bulamayan kadınlarımız için 29 Ekim’de iki araç tahsis edeceğiz, geleneksel el dokuması şal hediye edeceğiz. Ayrıca, Anıtkabir ve TBMM ziyaretine yalnızca kadınlarımızı değil, Buldanlı erkekleri de bekliyoruz” dedi.

Başkan Şevik, Çobanoğlu’na “Dünyayı Sarsan Salgınlar”, “Dokumanın Başkenti Buldan” kitapları ile son kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi; Dr. Behçet Uz” kitaplarını imzaladı, buldan dokuması şal hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Elif Çobanoğlu ise Cumhuriyet Kadınları yayını Prof.Dr. Lale Olcay’ın “Türk-Ermeni İlişkilerine Anılarla Işık Tutmak” kitabını hediye ederek desteklerinden dolayı Başkan Şevik’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.