Başkan Şevik’ten öğrencilere tam not

Başkan Şevik’ten öğrencilere tam not

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Aşçılık Bölümü öğrencilerinin hazırladığı, okul önünde vatandaşların beğenisine sundukları çorbaya tam not verdi.

A+A-

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin çorba hayrına katıldı. Öğrencilerin ders kapsamında hazırladıkları yiyecekleri zaman zaman Buldanlıların beğenisine de sunduklarını belirten Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenleri “Bugün de öğrencilerimizin hazırladığı mercimek çorbasını pazarcı esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlarımıza ikram ediyoruz, onların beğenisine sunuyoruz” dedi.

Öğrencilerin hazırladığı çorbanın tadına bakan Başkan Şevik, öğrencilere tam not verdi. Başkan Şevik, “Öğrencilerimizin hazırladığı çorbayı tattık. Çok da lezzetliydi. Ellerine sağlık. Öğrencilerimize benden tam not” diyerek beğenisini dile getirdi.

Okul öğrencisi ve öğretmenleriyle sohbet eden Başkan Şevik, öğrencilerin isteklerini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.