Başkan Şevik’ten yarıyıl mesajı

Başkan Şevik’ten yarıyıl mesajı

2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde yarıyıl tatiline girilmesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini hem dinlenmelerini hem de bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

A+A-

Başkan Şevik mesajında, “2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle öğrencilerimiz karnelerini alacaklar. Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

Başkan Şevik, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’nin öğrencilerin hizmetinde olduğunu hatırlatarak, “Kitap Kafemiz, eğitim-öğretim yılında olduğu gibi sömestre tatili süresince de öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır” diyerek öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini, hem dinlenip hem de bol bol kitap okumalarını tavsiye ett

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.