Başkan Şevkan Acıpayam MYO Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Şevkan Acıpayam MYO Öğrencileriyle Buluştu

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan  “Başkanla Gençlik Buluşmaları” kapsamında PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

A+A-

Acıpayam Belediyesi Cumhuriyet Parkında üniversite gençleri ile bir arayan gelen Başkan Şevkan, onlarla samimi ve doğal ortamda bir araya gelerek hem tanıştı hem de  sohbet etti.

Gençlere bazı tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ;’’Siz ülkemizin yarınlarısınız öğrencilik yılları en verimli ama en hızlı geçen zamanlardır. Bu zamanlarınızın kıymetini bilin en verimli şekilde geçirmeye çalışın. Çünkü öğrencilik yıllarında edinilen deneyimler hayatınız boyunca sizin faydanıza olacaktır.

Bizler Belediye olarak ‘’Genç Düşünce Gücü’’  projemizin sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz. Acıpayam MYO, Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile farklı alanlarda kurslarımızı bu dönemde açarak, sizlerle buluşturacağız. Belediye hizmetlerimizden faydalanın eksik gördüğünüz hizmetler noktasında da mutlaka bize bildirin.’’ dedi.

İlçemizin ve ülkemizin geleceğine yön verecek gençlerle bir araya gelerek bilgi ve kazanımlarımızı paylaşıyor olmamız belediyemiz hizmetlerine de pozitif güç vermektedir. Bizler de yöneticiler olarak elimizden geldiğince sizlere katkı sağlamak adına çaba sarf ediyoruz.  Kendinizi yetiştirme yolunda iyi bir okul bitirmek elbette çok önemlidir. Fakat iş hayatına doğru ilerleyen bu eğitim sürecinde öğrencilik yıllarınızda fırsatları ve zamanınızı daha verimli şekilde değerlendirin. Hayatın her aşamasında daha sosyal daha donanımlı bir şekilde iş hayatına hazır olmanız en büyük avantajınız olacaktır. Bundan sonraki süreçte de gençlerimize, öğrencilerimize yönelik projelerimize ve planlamalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin tüm bu imkânları kullanarak geleceğimize çok önemli katkılar sağlayacağına olan inancım tam.” şeklinde konuştu.

PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü  Öğr.Gör. Senem Tüfekçi, Acıpayam MYO olarak Acıpayam Belediyemiz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz işbirliğiyle bir çok çalışmalara imza attık. Atmaya devam ediyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan’a   teşekkür ediyorum’’dedi.

Gençlerle samimi havada geçen buluşmada Acıpayam’lı sanatçı Sadi Cesuroğlu ‘da mini bir konser vererek gençleri eğlendirdi.

Gençlik Buluşmasına Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Senem Tüfekçi, öğretim görevlileri, Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.