Başkan Şevkan Adayları Ağırladı

Başkan Şevkan Adayları Ağırladı

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Ak Parti Aday Adaylıklarını makamında ağırladı.

A+A-

Ak Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayları Dr. Hilal Can ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri  Sezer Cihan Başkan Şevkan’ın konuğu oldular.

Başkan Şevkan adaylıkların hayırlı olması dileklerini iletti ve partinin daha ileriye taşıyacak çalışmaların içinde olunması gerektiğini  vurguladı.

AMAÇ VE GAYE

Başkan Şevkan, amaç ve gayesi, ülkeye en iyi hizmet etmek olduklarını, bu yolda bazılarının partili olarak, bazılarının belediye başkanı bazılarının ise milletvekili olarak farklı görevler üstlendiğini, halka hizmet adına çalışan her insan gibi adayların da bu düşünce ile milletvekili adayı olmak üzere yola çıktıklarını, hep beraber olunan bu sürece tüm zorlukların üstesinden gelip başarılı hizmetler yaptıklarını belirtti ve bu duygu ve düşünceler ile adaylara çıktıkları bu yolda başarılarının iletti.

Ak Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayları Dr. Hilal Can ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri  Sezer Cihan’da Denizli için her türlü çalışmaları yapacaklarını, kırgınlıklar, dargınlıklar olmadan partinin yararına olacak çalışmaların içerisinde olunması gerektiğini belirterek Başkan Şevkan’a  çalışmalarında başarılar dilediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.