Başkan Şevkan Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Şevkan Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçe genelinde üst yapı çalışmaları kapsamında yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan,’’Toplamda 6.5 kilometrelik ana arterlerimizde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının startını Huzur Bulvarımızdan verdik. İlçemizin yollarını modernize ederek vatandaşlarımızın ulaşımını rahatlatmak adına çalışmalarımız devam edecek. 

Acıpayam Belediyesi olarak Doğalgaz ve alt yapı çalışmalarından ve doğal sebeplerden zarar görmüş hiçbir yol bırakmamak için bütün ekip ve ekipmanlarımızla seferber olduk. Şimdi ise Büyükşehir Belediyemizin desteği ile ana caddelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. 

Acıpayam’ımızın en işlek caddelerinde yürütülecek bu çalışmalara desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Osman Zolan’a ve çalışma arkadaşlarına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Denizli Büyükşehir Belediyemiz, Acıpayam Belediyemiz ve ihaleyi alan firma çalışanları çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için yoğun gayret gösteriyorlar. Sıcak asfaltla daha da güzelleşecek olan ilçemiz  her şeyin en iyisine layıktır” açıklamalarında bulundu.

Başkan Şevkan’a incelemelerde AK Parti İlçe Başkanı Fikret Gümüş,yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.