Başkan Şevkan Çalışmalarına Hafta Sonu da Devam Etti

Başkan Şevkan Çalışmalarına Hafta Sonu da Devam Etti

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, hafta sonunda Karahüyük, Avşar, Corum ve Dodurga mahallelerinde incelemeler yaparken, yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

A+A-

Başkan Şevkan , “Tüm hemşehrilerimizin mutlu, güzel, ve sağlıklı bir Acıpayam’da   yaşamaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan hafta sonunda da çalışma ve incelemelerine devam etti.

Başkan Şevkan, ilk olarak Karahüyük mahallesinde mahalle muhtarı Hüsnü Apa ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

TÜM MAHALLELERİMİZE SOSYAL TESİS KAZANDIRACAĞIZ

Buradan  Avşar mahallesinde  sosyal tesis alanı, pazar yeri yapımı ve park alanları düzenlemesi çalışmalarını mahalle muhtarı Mehmet Ercan ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer ile birlikte inceleyen Başkan Şevkan,  Hiç bir muhtarımız, hiç bir mahalle sakini kardeşimiz merak etmesin sosyal tesis alanlarını tüm mahallelerimizde kazandırmak için emekçi çalışma arkadaşlarım var güçleriyle gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

YANAN EVE BELEDİYE DESTEĞİ

Geçtiğimiz Cuma günü Corum mahallesinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen ev yanında evleri kullanılmaz hale gelen aileyi ziyaret eden Başkan Şevkan,  Corum mahallemizde dün bir kardeşimizin evinin yandığı haberi bizleri üzdü. Yaraları hep birlikte sarmak için Acıpayam Belediyemiz, Sevgi Eli Şubemiz ve mahalle muhtarımız Yaşar Hare ile gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Memleket Partisi meclis üyelerimiz Ertan Başkan ve Ömer Yalçındağ kardeşlerimiz ile karşılaştık, ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, son olarak Dodurga mahallesinde mahalle sakinlerinden Recep Dana ve Ümmügülsüm Der ‘e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.