Başkan Şevkan: El Birliği ve Sabırla Atlatacağız.

Başkan Şevkan: El Birliği ve Sabırla Atlatacağız.

Acıpayam Belediyesi, koronavirüs salgınından sonra güzel günler için Acıpayam Belediyesi Salih Tanyeri Parkında yeni düzenlemeler yapıyor.

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ''Parklarda yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde tüm parklarda dezenfektan çalışmalarının yanı sıra yenileme ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade edip, “Pandemi salgını dolayısıyla yaşadığımız günleri el birliği ve sabırla atlatacağız. Dünyanın birçok ülkesine rağmen bu salgınla başarıyla mücadele eden bir ülkeyiz ve alınan tedbirlerde hem ülkemizde hem de ilçemizde  güzel sonuçlar vermeye başladı. Ancak böylesine hassas ve kritik süreçte rehavete girmeden, sosyal mesafe ve maske kurallarını aynı ciddiyetle yerine getirerek inşallah güzel günlere kavuşacağız'' dedi.

24.00'e Kadar Çalışıyorlar

Çalışma arkadaşlarımız vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın ilçe merkezimizde bulunan Acıpayam Belediyesi Salih Tanyeri Parkımızda hummalı bir şekilde  gece 24’e kadar çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Şevkan; ''Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bizim önceliğimiz her zaman vatandaşımızın sağlığı ve rahatlığıdır. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sosyal donatı alanlarından en iyi şekilde faydalandığı, çocuklarımızın mutlu ve huzurlu şekilde yaşadığı bir Acıpayam oluşturmak için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz. Yaşanan zorlu ve sıkıntılı sürecin geride kalmasıyla birlikte çocuklarımızla, gençlerimizle ve yetişkinlerimizle yine yollarda, sokaklarda ve parklarımızla bir araya gelip, daha güzel günlerde buluşacağız ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.