Başkan Şevkan Kendini İhbar Etti!

Başkan Şevkan Kendini İhbar Etti!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklaması ile kendisi ile alakalı iddiaları reddeden Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan kendisini ihbar etti.

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’de basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Şevkan, burada yapmış olduğu açıklamasında kendisi ile alakalı ortaya atılmış olan iddiaların arından savcıların soruşturma açmasını beklemeyeceğini ve kendimi ihbar edeceğini ifade etmişti.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurup kendisi ile alakalı soruşturma başlatılmasını isteği belirtildi.

77278268-562266094334547-5168571563926093824-n.jpg

Ne Olmuştu?

Başkan Şevkan geçtiğimiz günlerde kendisi ve kardeşi ile alakalı ortaya atılan iddialara yanıt vermiş ve İçişleri bakanlığından bir müfettişin gelip çok ciddi bir araştırma yaptığını, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmasıyla 2017 yılında adli soruşturma ve kovuşturma da başlatıldığını, hem içişleri bakanlığının hem de Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığının konu ile ilgili kesin kararını ‘kovuşturmaya yer olmadığı’ yönünde olduğunu ifade etmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.