Başkan Şevkan Muhtarları Dinliyor

Başkan Şevkan Muhtarları Dinliyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, daha yaşanılabilir bir Acıpayam için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

A+A-

İlçenin dinamikleri ile istişareye önem veren Başkan Şevkan, mahalle gezileri sırasında bir araya geldiği mahalle muhtarları ile aynı zamanda belediye başkanlık makamında ağırlıyor.

Bulduğu her fırsatta mahalleleri ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Şevkan, aynı zamanda muhtarları makamında ağırlıyor. Vatandaşlardan gelen sorunları muhtarlar aracılığı ile ilgiyle dinleyen Başkan Şevkan, gerekli notları alarak, ilgili birimleri harekete geçiriyor.

YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYORUZ

Muhtarları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Şevkan, “56 mahallemizdeki hepsi birbirinden kıymetli ve değerli muhtar kardeşlerimiz ile yol arkadaşlığı yapmaktayız. Mahalleleri için gecesini gündüzüne katarak çalışan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında yoğun gayret göstermekteyiz.

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı işlerimiz aksamış olabilir fakat ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz. Belirlediğimiz plan doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecek. Acil olan konulara ekiplerimiz zaten müdahale ediyor. Mahallelerimizdeki yapılacak olan çalışmaları  mahalle gezilerimizde yerinde tespit edip, eksiklikleri bir an önce tamamlamak için çalışma arkadaşlarımız büyük bir özveri gösteriyor. Onlara da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.Biz bunun için bugünün değil, dünün değil, yarınında Belediye Başkanı olduğumuzu ve bırakacağımız mirasında geleceğe güzel bir miras olması için gayretlerimiz devam ediyor. Muhtarlarımıza bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum''dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.