Başkan Şevkan’ın İkram Ettiği Çay ile Moral Depoladılar

Başkan Şevkan’ın İkram Ettiği Çay ile Moral Depoladılar

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, kar temizleme çalışması yapan ekiplere çay ve tatlı ikramında bulundu.

A+A-

İlçe genelinde devam eden karla mücadele çalışmaları ile ilgili birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan şunları söyledi;“Kar yağışı başladığı ilk andan itibaren hızla sahaya çıkan ve ilçe merkezimiz ve mahallelerimizin dört bir yanına dağılan ekiplerimiz, şehir içi ulaşımda sorun yaşanmaması için büyük mücadele etti.Ulaşımda ciddi bir sıkıntı yaşanmadan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bütün ekiplerimiz 24 saat esasına göre mesailerine devam ediyorlar” dedi.

Gece soğuk havaya rağmen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şevkan,gece geç saatlere kadar personelini yalnız bırakmadı. Personellere çay ve tatlı ikramında bulunan Başkan Şevkan, çalışma arkadaşları ile bir süre sohbet etti.

Personellerine öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Şevkan sözlerine şöyle devam etti; “Aralıksız çalışmaya rağmen işçi kardeşlerimizde en ufak bir yılgınlık görmedik. Buda bizi mutlu ediyor. Kar yağsın biz önlem alırız bu bereket barajlarımıza yer altı sularımıza yansıyacaktır. Çalışmalarımıza destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve çalışma ekiplerine de teşekkür ediyorum ‘’dedi.

Başkan Şevkan, daha sonra kar keyfini çıkaran çocuklar ve vatandaşlar ile sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.